Open dagen

 

 

Meer informatie krijgen over de scholen

Je bent natuurlijk erg benieuwd hoe onze middelbare scholen eruit zien, hoe de sfeer op de scholen is en wat de scholen speciaal maakt. In andere jaren worden in januari en februari altijd open dagen georganiseerd. Dit jaar is door Covid-19 nog niet helemaal duidelijk wat wel en niet kan. We verzamelen op dit moment de informatie van de 8 middelbare scholen van What’s Next, zodat we je kunnen laten weten hoe je aan meer informatie kunt komen. We publiceren de informatie wanneer we die van alle scholen compleet hebben.

Almende College

We zijn bezig met het organiseren van een fantastische online kennismaking. Volg onze socials en mis niks! Nu al vragen? Schroom niet, mail naar info@almendecollege.nl.

@Leerlingen:
We laten jullie via onze socials kennis maken met het Almende. Daarnaast gaan we een aantal keren live op Instagram. We laten je dan onze school zien en je kunt meteen vragen stellen.

@Ouders:
Op woensdag 20 en donderdag 21 januari houden we online ouderavonden. Binnenkort verschijnt er op onze website een online agenda waarin u een tijd kan reserveren. Tijdens deze avonden laten we u kennis maken met onze school en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Houtkamp College

Het Houtkamp College houdt op zaterdag 30 januari een online open dag. We vinden het ontzettend jammer om ons mooie, nieuwe gebouw met de prachtige  leerpleinen niet aan jullie te kunnen laten zien. Maar, daar hebben we zeker een oplossing voor! Volg onze socials en houd onze website in de gaten voor de laatste informatie over deze open dag én meer!

Kompaan College

In januari en februari is er iedere dag digitale open dag!

Houd de website www.kompaancollege.nl in de gaten voor meer informatie en leuke video’s!

Metzo College

Het Metzo College houdt op vrijdag 29 januari een digitale Open Dag. Meer informatie wordt, zodra dit bekend is, verspreid via de social mediakanalen van de school en op www.metzocollege.nl.

Panora Lyceum

De Open Dag van het Panora Lyceum is op zaterdag 6 februari en zal digitaal plaatsvinden.

Meer informatie hierover zal verschijnen op onze website: www.panoralyceum.nl

Prakticon

Op www.prakticon.com kunt u volgen hoe Prakticon de open dag gaat organiseren.

U kunt altijd contact opnemen met Annemieke van Harten of Luc ten Brinck via 0314-389100 voor informatie of een persoonlijke afspraak buiten schooltijd. 

Schaersvoorde

Dit jaar kun je op de volgende maneir kennismaken met Schaersvoorde?

  • Bezoek onze website www.schaersvoorde.nl met daarop bijvoorbeeld onze Schaersvoorde vlogs, een informatiefilmpje voor ouders, een vraag/antwoord pagina, onze folders en nog veel meer informatie over het onderwijs op onze school.
  • Voor leerlingen organiseren we in de loop van januari kennismakingslessen. Op deze manier kunnen leerlingen kennismaken met het VO/onze school en, heel belangrijk, sfeer proeven. Houd hiervoor onze site in de gaten.
  • Voor ouders die specifieke vragen hebben is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om contact op te nemen via groep8@schaersvoorde.nl en, waar nodig, een afspraak te maken.

Zone College

De Open Dag van het Zone college is op woensdag 20 januari en zal digitaal plaatsvinden.

Wil je al wat meer weten over onze school? Dat kan via deze link:  https://vmbozone.nl/locaties/doetinchem/kennismaken/voor-leerlingen en via social media op facebook en instagram.

Voor leerlingen organiseren we in de loop van januari workshops. Op deze manier kunnen leerlingen kennismaken met onze mooie school en de sfeer proeven.